• Контакти
  • Карта сайту
  • На головну

// Статті / Огляд автомобільного навігатора з нового модельного ряду - Garmin Nuvi 2457

Огляд автомобільного навігатора з нового модельного ряду - Garmin Nuvi 2457
05.03.2014

Огляд автомобільного навігатора з нового модельного ряду - Garmin Nuvi 2457

Garmin Nuvi 2457 – являєтся одною з нових моделей, які широко представлені на ринку. Цей пристрій поєднує в собі максимальну кількість функцій, які необхідні в сучасному навігаторі.

Навігатор Garmin Nuvi 2457 оснащується яскравим дисплеєм з діагоналлю 4,3 дюйма, який буде прекрасно видно при яскравому освітленні, з функцією вибору подвійної орієнтації екрану (горизонтальна і вертикальна).

На автомобільному навігаторі Garmin Nuvi 2457 встановлені докладні карти України. Завдяки безкоштовному оновленню дорожньої картографії, у Вас завжди будуть відображатися актуальні картографічні дані, об'єкти і дані навігаційної системи. Протягом всього терміну служби пристрою, Ви можете отримувати до 4-ох безкоштовних оновлень в рік.

 

Завдяки величезній кількості даних POI навігатор Nuvi 2457 забезпечує зручний пошук адрес з тисячі різних об'єктів - закладів, магазинів, ресторанів та інших. Модель Nuvi 2457 поставляється з попередньо завантаженими точками POI, і тому Вам не доведеться вводити в прилад інформацію про адреси. Просто виберіть потрібний об'єкт і починайте рухатись до необхідного місця - швидко і легко. Також Ви можете додати в пристрій додаткові маршрути, за якими Ви часто пересуваєтеся і додаткові об'єкти.

Навігатор Garmin Nuvi 2457 використовує покращені голосові навігаційні підказки від повороту до повороту або при русі по прямій, які використовуються функцією Garmin Real Directions. Це прості для розуміння інструкції, за допомогою яких пристрій підкаже Вам оптимальну дорогу до місця Вашого призначення, використовуючи помітні ориетиры, будівлі та світлофори. Тепер Вам не потрібно докладати зусиль для пошуку вулиць по назві. Функція Garmin Real Voice має поліпшену технологію голосових повідомлень, і для читання навігаційних карт тепер використовується більш живий і натурально звучний голос. Функції Garmin Real Directions і Garmin Real Voice застосовуються тільки в сучасній лінійці навігаторів Garmin.

 

Функція Active Lane Guidance, яка забезпечує оптимальний вибір смуги руху з голосовими підказками і підготує до більш безпечному проходженню утруднених транспортних розв'язок або з'їздів з траси. При наближенні транспорту до місця дорожньої розв'язки на екрані з'являється анімаційне зображення з яскравими стрілками, які вказують на потрібну смугу руху. Додатково, цей пристрій має голосові підказки. Крім цього, на екрані транспортна розв'язка показується виглядом зверху, у режимі пташиного польоту Bird's Eye. Функція PhotoReal забезпечує надання реалістичного зображення дорожніх перехрестків і розв'язок за маршрутом пересування, включаючи навколишню місцевість навколо них. Кольорові стрілки відображають потрібну смугу руху. На екрані Nuvi 2457 також показуються дорожні знаки, які перебувають уздовж Вашого маршруту.                                                             

   
Дорожня карта постійно відображається на екрані навігатора Garmin Nuvi 2457. Додаткова інформація виводиться збоку і абсолютно не заважає огляду карти. Для того, щоб отримати додаткові дані, достатньо доторкнутися до екрану або назвати потрібну голосову команду. Під час руху по маршруту на навігаторі, у вікні Up Ahead постійно виводиться інформація про найближчі магазини, заправні станції, готелі та інші пункти обслуговування.


На екран навігатора Garmin Nuvi 2457 виводиться інформація про обмеження швидкості на даній ділянці дороги, поточна швидкість автомобіля і приблизний час прибуття до пункту призначення. На екрані з'являється назва вулиці, на якій Ви зараз знаходитесь. Додатково, автомобільний навігатор Nuvi 2457 подає застережливий сигнал про шкільні зони, щоб зменьшити швидкість транспортного засобу.