• Контакти
  • Карта сайту
  • На головну

// Статті / Навігатор для рибалки – Garmin GPSMAP78S

Навігатор для рибалки – Garmin GPSMAP78S
27.03.2014

Навігатор для рибалки – Garmin GPSMAP78S

Якщо говорити про головну особливість портативного GPS навігатора GPSMAP 78S, то вона полягає в тому, що при випадковому попаданні у воду, він не тільки не постраждає за рахунок вологозахищеністю за стандартом IPX7, але і буде залишатися на поверхні води, тобто не потоне!!!

Насамперед, розробляючи GPSMAP 78S компанія Garmin робила розрахунок на користувачів, які користуються GPS технологіями на річках, озерах, морях або поблизу водойм, враховуючи найголовніший при цьому ризик, що навігатор може випадково впасти у воду і дістати його з глибини більше метра, особливо в холодну осінню погоду буде вкрай не зручно. Саме тому вони зробили спеціальну конструкцію корпусу, яка дозволяє Garmin GPSMAP 78S завжди залишатися «на плаву».

 

Навігатор Garmin GPSMAP 78S оснащений стандартним набором функцій, серії портативних GPS, підтримує роботу з завантаженими картами, і живиться від двох пальчикових батарейок формату АА, що дуже зручно, якщо ви перебуваєте далеко від розетки, а взяти з собою пару комплектів батарейок не становить труднощів.

 

Модель Garmin GPSMAP 78S оснащена високочутливим GPS-приймачем, завдяки якому, позиціонування відбувається миттєво, з точністю до 3-х метрів. Завдяки додатковим кріпленням і аксесуарам прилад можна використовувати в машині, човні, велосипеді або пішки. А з завантаженими картами місцевості Ви отримаєте дані висоти, позначення туристичних стежок, потоків, річок і озер. Для рибалок в Україні існує спеціальний картографічний продукт від компанії Aeroscan «Карта Річки Дніпро та Дунай», завантаживши яку, Ви отримаєте дані глибин, портів, течій та іншу необхідну інформацію на воді. 

 

Навігатор Garmin GPSMAP 78S на відміну від його молодшого брата «Garmin GPSMSP 78», має у своєму арсеналі такі корисності, як 3-х осьовий магнітний компас, який завжди направить Вас в потрібну сторону в незалежності від положення навігатора, навіть тоді коли Ви просто стоїте на місці. Другою відмінністю є наявність барометричного висотоміра, для більш точного визначення висоти.


Garmin GPSMAP 78S дає можливість зберігати в пам'ять навігатора, координати розташування, записувати пройдений шлях, з можливістю повернутися, автоматично прокладати маршрут, за умови завантаженої карти підтримує дану технологію, розраховувати площу, і будувати маршрути самому з допомогою попередньо збережених маршрутних точок.