• Контакти
  • Карта сайту
  • На головну

// Статті / Автомобильний GPS навігатор Garmin Nuvi 2797 - навігатор з супер екраном

Автомобильний GPS навігатор Garmin Nuvi 2797 - навігатор з супер екраном
01.04.2014

Автомобильний GPS навігатор Garmin Nuvi 2797 - навігатор з супер екраном

Garmin nuvi 2797 LMT - це топовий навігатор серії advanced 2013 року і перший за багато років автомобільний навігатор з діагоналлю екрана 7 дюймів. В навігаторі реалізовано велику кількість нововведень, серед яких: Active Lane Guidance, повідомлення про дорожну ситуацію, реальні напрями, попереду,

Головною особливістю навігатора Nuvi 2797 LMT стала розробка Garmin Traffic, яка дозволяє витрачати менше часу на Вашу поїздку. Спеціальні сигнали і повідомлення допоможуть Вам не збитися з шляху. Garmin Traffic, може повідомляти користувачів про деталі всієї поїздки, наприклад, на скільки хвилин Ви вже спізнюєтеся до пункту свого призначення і є альтернативні варіанти об'їзду. Дана функція зможе визначити, чи знаходитеся Ви на оптимально швидкому маршруті. А додаткова функція LifeTime Traffic дасть можливість Вашому навігатору Garmin Nuvi 2797 LMT отримувати своєчасну інформацію про транспортні пробки безкоштовно на постійній основі.

 

Голосове управління в навігаторі


Garmin, в моделі Nuvi 2797 LMT, представила навігацію з особливим комфортом - це голосове управління. Досить вимовити пункт бажаного призначення і Ваш навігатор підбере маршрут.

Система Bluetooth


Автомобільний навігатор компанії Garmin з модельного ряду Nuvi 2797 LMT оснащений поширеною технологією Bluetooth, це дозволяє користувачам здійснювати мобільні дзвінки в зручному режимі hands-free.

 

Garmin Real Directions і Garmin Real Voice


Навігатор компанії Garmin серії Nuvi 2797 LMT надає голосові підказки від кожного повороту до повороту завдяки новій функції Garmin Real Directions. Це зроблено, щоб водій чітко розумів своє розташування і поточний маршрут. Наприклад, «Поверніть ліворуч перед Супермаркетом» або « Поверніть направо за наступним світлофором», це, у свою чергу, дозволить водієві сконцентруватися тільки на дорозі і запам'ятовувати вже пройдений маршрут. Компанія Garmin також змінила голос підказки навігатора Garmin Real Voice - тепер він максимально відповідає реальному людському голосу.


Навігація, яку Ви бачите і чуєте

 

Розробка Active Lane Guidance має голосові підказки, це дозволить впевнено проїхати необхідне перехрестя або не просту транспортну розв'язку. Коли Ви наблизитеся до потрібного повороту, кольорові лінії у вигляді спеціальних стрілок покажуть Вам вірний напрямок. До речі, функція Bird's Eye - може похвалитися реалістичною картинкою перетину (позиція: вигляд зверху), а PhotoReal Junction View буде відображати фотореалістичну графіку всієї транспортної розв'язки з реалістичною деталізацією необхідної місцевості (наприклад, вказівні знаки і т.д.)


Детальна інформація про поїздку


Garmin Nuvi 2797 LMT забезпечить користувачеві інформацію про поїздку весь час в дорозі, а також надасть додаткові підказки, які з'являться в процесі Вашої їзди.


Garmin Nuvi серії 2797 LMT, показує індикатор обмеження швидкості, а також приблизний час, коли ви доберетеся до пункту Вашого призначення. Окремою кнопкою Ви зможете переглянути назву вулиці по якій рухаєтеся. Також даний навігатор відображає шкільні зони.

Спеціальний сервіс Garmin Express

 

Використовуючи сервіс Garmin Express Ви зможете отримати оновлення ПО на навігаторі. Garmin Express надає можливість оновити прошивку, отримати власні точки об'єктів POI і багато іншого.

 

Ознайомитись з технічними характеристиками та купити автомобільний навігатор - Garmin Nuvi 2797

Ознайомитись з технічними характеристиками та купити автомобільний навігатор - Garmin Nuvi 2797LMT