• Контакти
  • Карта сайту
  • На головну

// Статті / Огляд нового Garmin Nuvi 1300

Огляд нового Garmin Nuvi 1300
03.09.2009

Огляд нового Garmin Nuvi 1300

Зберегти продажі GPS навігаторів на тому ж рівні в умовах глобальної кризи в економіці і високій конкуренції? Необхідно узяти продукт, що продається, зробити його тонше, дешевше і додати пакет з повним спектром можливостей! Знайомтеся, Garmin nuvi 1300!

Зберегти продажі GPS навігаторів на тому ж рівні в умовах глобальної кризи в економіці і високій конкуренції? Необхідно узяти продукт, що продається, зробити його тонше, дешевше і додати пакет з повним спектром можливостей! Знайомтеся, Garmin nuvi 1300!

 

Навігатора Garmin nuvi 1300 має ультратонкий дизайн (приблизно на 25% тонше, ніж попередні моделі), розширений призначений для користувача інтерфейс, функцію ecoRoute, режим переміщення суспільним транспортом, а так само функцію Text-To-Speech. Навігатори серії nüvi 1300 є першими пристроями nüvi, які можуть запропонувати нову функцію CityXplorer- це набір даних, який дозволить прокладати маршрути по місту з використанням суспільного транспорту. Ці дані є на вибір для туристичних напрямів в Північній Америці і Європі, і можуть бути легко завантажені в прилад. У Garmin nuvi 1300 ми побачимо покращуваний інтерфейс з новими функціями контролю меню і покращуваною графікою, а з новою функцією ecoRoute водій зможе прокласти топливосберегаючий маршрут, що дозволить заощадити гроші і паливо. Крім того, Garmin nuvi 1300 буде корисний і людям що не має автомобіля, він дозволяє пересуватися по місту, використовуючи автобуси, трамваї, метро і приміські залізничні системи.

Новий тонкий дизайн

Garmin nuvi 1300 має товщину не більше 12 міліметрів і важить всього лише 162 грами, він легко поміщатиметься в кишені, і може бути використаний не лише в автомобілі, але і при пішій прогулянці.

Новий екран

З новим широкоекранним дисплеєм Ви завжди отримаєте повну картину того, що відбувається. Ви зможете детально розглянути маршрути, фотографії і багато що інше в яскравих, насичених кольорах. Навіть при яскравому сонячному світлі використання Garmin nuvi 1300 буде зручним і приємним для очей.

Простий у використанні інтерфейс з Touchscreen

Одним з основних принципів компанії Garmin є прагнення постійно підвищувати простоту використання приладів користувачем. У Garmin nuvi 1300 меню логічно організовано, з чіткими, барвистими іконами, що робить його зручним для швидкого введення даних і здобуття на екрані потрібної інформації.

Легкість навігації

Garmin nuvi 1300 готовий до використання відразу ж після покупки. Навігатор поставляється із заздалегідь завантаженою картою, а так само з безліччю точок інтересу (POI), такими як готелі, ресторани, АЗС, банкомати і так далі Введіть пункт призначення і nuvi 1300 проведе Вас за допомогою 2-D або 3-D карт, до мети. За допомогою вдосконалених голосових підказок, вказівок назв місць, доріг, вулиць і в'їздів, Ви не відволікатиметеся від дороги. Крім того, nüvi 1300 підкаже Вам про наявність зон підвищеної уваги, таких як школи або дитячі сади. Так само Garmin nuvi 1300 оповістить Вас, за допомогою сигналу, про близькість вибраного Вами об'єкту.

Пішохідна навігація

Переміщення по місту стало набагато зручніше. Ви можете переміщатися, використовуючи автобуси, трамваї, метро і приміські залізничні системи за допомогою додатка CityXplorer. Завантажити CityXplorer дані і міські довідники можна з оф. сайту.

Де я?

Досить натиснути "Де я?" Аби знайти найближчу лікарню, поліцейську дільницю, заправну станцію, найближчу адресу або перехрестя. Крім того, Ви можете побачити свої точні координати широти і довготи. Garmin nuvi 1300 пам'ятає навіть де Ви припаркувалися. Тому якщо Ви зупинилися і вирішили продовжити прогулянку пішки, то ви легко зможете знайти дорогу назад в свій автомобіль. Ця функція ідеально личить для незнайомих і переповнених місць, наприклад таких як парки розваг, стадіони і торгівельні центри.

Функція ecoRoute

Ця функція дозволить отримувати детальні звіти по витраті палива і пробігу транспортного засобу, надасть звіт про викиди вихлопних газів. Крім того, з'явилася можливість прокладки маршрутів з врахуванням вартості палива, що витрачалося, а також можливість оптимізації водіння в екологічному аспекті. · Ми все ще шукаємо дороги для економії як палива так і засобів. Здійснюючи велику кількість поїздок з сім'єю і друзями, економія ресурсів є одному з пріоритетних завдань. Необхідність рішення цієї задачі привела до створення ecoRoute, яке дозволяє знайти економніші маршрути при подорожах і навіть контролювати використання палива. З ecoRoute, ви можете заощадити гроші і паливо, прийнявши раціональний маршрут. · При виборі маршруту Garmin nuvi 1300 вибиратиме економні маршрути, засновані на розрахунках швидкості руху транспортного засобу і дані можливого прискорення для даного маршруту. · З функцією ecoRoute Ви зможете отримувати звіт по кожному пройденному маршруту і витраті палива. Ви також можете набудувати ваш Garmin nuvi 1300, ввівши в налаштування актуальну ціну на паливо.

Фото-навігація

За допомогою фото-навігації Ви можете завантажити фото з Google Panoramio і відправитися до місця його зйомки. · Виберіть з Google Panoramio колекції фотографій зі всього світу. · Простий у використанні інтерфейс відображує фотографії в Google Maps. · Пошук по фотографії місця розташування, назви місцевості і карти району. · Передача фотографій безпосередньо з Garmin Connect до пристрою з Garmin Communicator. · Перегляд фотографій в Google Earth. · Підтримує Internet Explorer 6 +, Firefox 2 +, а також Safari 3 + на Windows і Mac.

Додаткові можливості  

Можливість побачити затемнені контури місцевості і збільшити їх. · Автоматична зміна часового поясу. · Запис пробігу, максимальній швидкості, загальний час подорожі, і багато що інше. · Також додатково є такі функції як програма перегляду зображень, світовий годинник, конвертер валют і перетворювач одиниць виміру, а також калькулятор. · Слот для MICROSD дозволяє зберігати додаткові дані. · Функція Garmin Lock- противоугонная функція. · Ікони транспортного засобу, що набудовуються, дозволяє користувачам вибрати як розвагу індивідуальні образи автомобілів; завантаживши їх на вибір вибір з www.garmingarage.com. · Надання 3-D або 2-D зображень. · Вбудована літієво-іонною батарея працює до чотирьох годин, залежно від використання. · Спрощене підключення до комп'ютера, використовуючи USB кабель, або слот для MicroSD-карты . · POI програма дозволяє створювати попередження про близькість шкільних зон, створювати призначені для користувача POIs, і багато що інше.