• Контакти
  • Карта сайту
  • На головну

// Новини / Garmin ® ecoRoute HD ™- зберігайте паливо і гроші

Garmin ® ecoRoute HD ™- зберігайте паливо і гроші
05.01.2010

Garmin ® ecoRoute HD ™- зберігайте паливо і гроші

Ця нова розробка компанії Garmin перетворює ваш nuvi в бортовий діагностичний комп'ютер в режимі реального часу. .

Компанія Garmin, світовий лідер в області супутникової GPS навігації, представила сьогодні ecoRoute HD, простий в установці пристрій, який перетворює ваш  Garmin nuvi  в бортовий діагностичний комп'ютер в режимі реального часу, який допоможе вам зберегти паливо і гроші через паливно-ефективну навігацію.

 

 

Отримуючи доступ до діагностики і даних через ecoRoute HD, водій може використовувати  Garmin nuvi для безпровідного моніторингу і діагностики свого автомобіля з точним розрахунком даних ecoRoute (швидкість, прискорення, гальмування і так далі).

 

Просто підключивши модуль ecoRoute HD в стандартний роз'єм діагностики (OBD II), водії можуть почати отримувати дані від транспортного засобу і запустити діагностичну перевірку через інтуїтивний інтерфейс nuvi перед поїздкою.Водії можуть також отримувати точніші дані ecoRoute, а також можуть стежити за їх Data Engine (включаючи температуру, RPM, викиди) і діагностикою через екран  з датчиками. Водії можуть переглядати коди Diagnostic Trouble Codes - з описами деяких  помилок, що виводяться на екран, - і скинути "Check Engine".

 

ecoRoute HD буде сумісний з багатьма нинішніми і майбутніми nuvi моделей, у тому числі nuvi 1260, nuvi 1370, nuvi 1390, nuvi 1490 і nuvi 1690.

 

 
zithromax kopen winkel