• Контакти
  • Карта сайту
  • На головну

// Новини / Компанія Garmin анонсувала нову лінійку nuvi 3700

Компанія Garmin анонсувала нову лінійку  nuvi 3700
19.04.2010

Компанія Garmin анонсувала нову лінійку nuvi 3700

Лінійка Garmin nuvi 3700 - новий етап розвитку автомобільної GPS-навігації.

Компанія Garmin, світовий лідер в галузі GPS-навігації, оголосила про випуск лінійки nüvi 3700, що встановлює нові стандарти в дизайні, функціоналі і простоті в середовищі автомобільних GPS. Ультратонкий дизайн і великий ємнісний сенсорний екран високої роздільної здатності нового навігатора забезпечили йому довгоочікувану нагороду «Red Dot Design Award» на найбільшому і найбільш авторитетному конкурсі дизайну.

 

 

 

«Персональна навігація вступає в нову еру, і nüvi 3700 буде провідником у неї», сказав Ден Бартел (Dan Bartel), віце-президент Garmin з продажу в світі. 

З товщиною в 9мм, nüvi 3700 з легкістю став найбільш тонким персональним навігатором на ринку. Екран з діагоналлю в 4.3 "дозволяє змінювати орієнтацію екрану, роблячи зручною навігацію не тільки на машині, але й пішки, а підтримка функції« multi-touch »істотно спрощує роботу з картою. 

Нова функція «trafficTrends ™» покликана поліпшити навігацію і більш точно передбачити час прибуття, використовуючи для цього історію ситуацій на дорогах в цей день тижня і час доби. Крім того, автонавігатори Garmin nuvi 3700 запам'ятовують постійні пункти призначення, і, використовуючи функцію «myTrends ™», пропонують необхідну точку призначення без потреби активації маршруту з вашого боку. При цьому вказується час прибуття і найкращий маршрут виходячи з відповідної інформації про дорожню ситуацію. 

Традиційно, в лінійці присутні моделі з підтримкою Bluetooth, ecoRoute ™ і пішохідних карт cityXplorer ™ 

Додаткові функції включають в себе: 

  • Більш чіткі голосові підказки завдяки додатковому динаміку, розміщеному в кріпленні присоски.
  • Налаштовуванні шпалери робочого столу з можливістю перегляду і редагування зображення прямо на екрані Вашого nuvi.
  • Функція допомоги у виборі смуги руху «Lane assist» з реалістичним виглядом перехресть «junction view» спрощує проїзд по складним розв'язкам, особливо в незнайомому місті.
  • Індикатор обмеження швидкості для більшості основних доріг.
  • Запатентована функція «auto time zone» дозволяє навігаторові автоматично змінювати тимчасові пояси під час руху.
  • Завдяки «Garmin Connect ™ Photos» можна з легкістю прив'язати улюблені фотографії до збережених в навігаторі точкам. (Додаткова інформація - на сайті http://connect.garmin.com)
  • Функція «Де я?» Одне натиснення відобразить ваші координати, найближчі адреси, перехрестя, АЗС, лікарні і відділи міліції.