• Контакти
  • Карта сайту
  • На головну

// Новини / Анонс нової серії Garmin Zumo

Анонс нової серії Garmin Zumo
13.06.2012

Анонс нової серії Garmin Zumo

Компанія Garmin оголосила про випуск оновленної серії Garmin Zumo, появи якої ми з нетерпінням будемо чекати і в Україні.

Збираєтеся відправитися в подорож на мотоциклі цієї весни? Обзаведіться надійним помічником - GPS навігатором Garmin. Федеральне агентство по зв'язку (FCC) оголосило про швидкий випуск нових мотоциклетних навігаторів Garmin Zumo 340 \ 350.

 

Garmin Zumo 350

 

Цей модельний ряд очікується з нетерпінням, тому що ціна буде значно дешевше попередніх серій Zumo 5xx \ 6xx. Ця серія мотоциклетних навігаторів буде представлена ​​вперше за останніх два роки з часів введення серії Zumo 220. Заслуговує особливої ​​уваги і те що нові моделі будуть оснащені інтерфейсом автомобільної навігації Garmin 2012 року при цьому збережеться дизайн добре відомої серії Zumo 5xx.

 

За прогнозами Федерального агентства по зв'язку (FCC) модельний ряд буде доступний в наступних варіантах: LT-довічне оновлення трафіку, LM-довічне і безкоштовне оновлення карт Європи, LMT-довічне оновлення трафіку і довічне і безкоштовне оновлення карт Європи.

 

Нова лінійка Zumo включає в себе безліч характеристик автомобільної серії Garmin Nuvi 2012, такі як: оновлене пошукове меню, нова операційна система і багато іншого. Відмінністю від автомобільної серії буде можливість зберегти попередній трек в планувальнику маршрутів, що б бажали мати в своєму арсеналі власники автомобільної навігації Nuvi.

 

 
индивидуалки acheter zithromax sans ordonnance