• Контакти
  • Карта сайту
  • На головну

// Новини / Довгоочікуванні новинки туристичних навігаторів Garmin Oregon 600 і Garmin Oregon 650 вже доступні для продажу.

Довгоочікуванні новинки  туристичних навігаторів Garmin Oregon 600 і Garmin Oregon 650 вже доступні для продажу.
27.02.2014

Довгоочікуванні новинки туристичних навігаторів Garmin Oregon 600 і Garmin Oregon 650 вже доступні для продажу.

Нещодавно компанія Garmin на виставках представляла новинки туристичних навігаторів, якими стали Garmin Oregon 600 і Garmin Oregon 650. Не пройшло багато часу і вони стали доступні для купівлі в офіційних дилерів.

Нагадаємо, що ці моделі стали першими, серед туристичних навігаторів від світового виробника Garmin, які отримали дві системи позиціонування, американський WAAS і російський GLONASS. Поєднання цих систем має суттєві переваги і забезпечує пристроям більш швидке і точне орієнтування на місцевості. Приємним доповненням цих пристроїв, стала можливість заряджати елементи живлення безпосередньо на самому пристрої і забезпечує час безперервної роботи до 16 годин.

Garmin Oregon 600 і Oregon 650 отримали новий сенсорний рефлекторний дисплей, який може використовувати світло, що потрапляє на нього, для власного підсвічування, що дозволяє значно продовжити час роботи пристрою без зарядки. Сенсор дисплея захищений ударостійким склом.

Ці моделі туристичних навігаторів мають повний набір функцій, який необхідний для будь-якого любителя активного відпочинку. У своєму арсеналі ці пристрої мають: календарі мисливця і рибалки, календарі припливів і відливів, альтиметр, барометр і багато інших корисних функцій.

 

Придбати туристичний навігатор і ознайомитись з детальною інформацією  можна за посиланням - Garmin Oregon 600  

Придбати туристичний навігатор і ознайомитись з детальною інформацією  можна за посиланням - Garmin Oregon 650