• Контакти
  • Карта сайту
  • На головну

// Новини / Довгоочікувана новинка Garmin HUD вже у продажу

Довгоочікувана новинка Garmin HUD вже у продажу
25.04.2014

Довгоочікувана новинка Garmin HUD вже у продажу

Я думаю дуже багато автовласників чекали на цей пристрій. І ось сталося, нарешті він з'явився в продажу. Тепер Вам не доведеться відводити свій погляд від дороги під час руху. Garmin HUD проектує всю інформацію на лобове скло і тим самим підвищує Вашу безпеку на дорозі і комфортне перебування за кермом.

Отже, розглянемо трохи докладніше, що це за пристрій. Garmin HUD отримує дані від смартфона за допомогою безпровідного зв'язку Bluetooth і передає їх на спеціальну проекційну лінзу, яка встановлюється на сам прилад, або на прозору плівку приклеєну на лобове скло. Для роботи пристрою необхідно встановити додаток Garmin StreetPilot для смартфонів Apple або програму Navigon для OC Android та інших. Проектор має автоматичне регулювання контрастності і яскравості відображення в залежності від освітлення. Можете не сумніватися, інформацію чудово видно вночі і вдень.

Garmin HUD досить компактний, але в той час дуже корисний прилад. Цей пристрій відображає набагато більше даних, ніж проекційні системи інших виробників або ті, що встановлюються на деякі автомобілі штатно від виробників. Ви завжди будете бачити інформацію про поточну швидкость руху і її обмеження на даній ділянці дороги, інформацію про відстань до наступного повороту, а також час прибуття до Вашого пункту призначення

Garmin HUD дуже простий у використанні та установці. Блок пристрою встановлюється на приладову панель автомобіля в будь-якому зручному місці,  встановіть відображаючу лінзу на проектор, або наклейте прозору плівку на лобове скло - це кому як більше до душі, принцип роботи від цього не змінюється. З'єднайте Ваш смартфон і пристрій за допомогою Bluetooth і запустіть додаток Garmin StreetPilot на Вашому iPhone або додаток Navigon на інших операційних системах. А далі все набагато простіше. Ви вводите дані про пункт призначення на Вашому смартфоні, а Garmin HUD відобразить всю детальну інформацію по маршруту. Для зручності ця система обладнана спеціальним роз'ємом USB, який дозволяє заряджати смартфон під час поїздки.

 

Ознайомитись з деталінішою інформацією та можливість придбати Ви можете за посиланням - Garmin HUD