• Контакти
  • Карта сайту
  • На головну

// Новини / Garmin відзначає п'ятиліття співпраці з BMW

Garmin відзначає п'ятиліття співпраці з BMW
02.02.2009

Garmin відзначає п'ятиліття співпраці з BMW

Компанія Garmin, світовий лідер, в області GPS-навигации оголосила про зміцнення партнерських відносин з компанією BMW.

Компанія Garmin, світовий лідер, в області GPS-навигації оголосила про зміцнення партнерських відносин з компанією BMW AG, завдяки випуску двох нових навігаційних пристроїв (Portable Navigation System Plus і Portable Navigation System Pro), які вже доступні у дилерів BMW в Північній Америці, Європі і інших регіонах.

“Ці два прилади класу преміум являють собою відмінний вибір і задовольняють високим стандартам споживачів продукції BMW", сказав Роджер Джолліс (Roger Jollis), директор по маркетингу ОЄМ і мобільних пристроїв Garmin. “Наші обширні знання, накопичені за більш ніж 20 років на ринку GPS-навигації, не мають аналогів, і успішна п'ятирічна співпраця з BMW підтверджує це.”
Навігаційні пристрої без зусиль вписуються в інтер'єр серії BMW 1, BMW 3 і BMW X3 завдяки спеціально розробленим кріпленням.

Кожна модель легка у використанні, володіє сенсорним екраном, технологією Bluetooth hands-free, вбудованим mp3-плеєром і спеціальною графікою для відображення авто на карті місцевості. У нових автомобілях серіїв BMW 1 і BMW 3, виготовлених в другій половині 2007 року, навігаційні підказки звучать через аудіосистему автомобіля, тимчасово приглушаючи музику для чіткішого сприйняття інформації.
Моделі з передвстановленими картами містять базу даних дилерів BMW, дозволяючи покупцеві з легкістю отримувати інформацію про найближчого дилера і маршрут до нього.
Крім того, GPS автоматично відзначає місце парковки автомобіля при знятті з кріплення, завдяки чому ви завжди легко знайдете свій автомобіль на парковці або в лісі.


Про компанію «Garmin»
Garmin International Inc. є підрозділом компанії Garmin Ltd. (Nasdaq: GRMN), світового лідера в області GPS-навігації. Починаючи з 1989 р., ця група компаній розробляє, виготовляє і поширює пристрої, більшість з яких оснащена технологією GPS. Діапазон застосування навігаторів Garmin охоплює автомобільний, авіаційний, морський, спортивний сектори, а також пристрої для відпочинку, розваг і туризму. Основні підрозділи компанії знаходяться в США і Великобританії, а виробничі потужності - в Тайвані.