• Контакти
  • Карта сайту
  • На головну

// Статті / Новий навігатор для вантажних машин Garmin Dezl 560LMT

Новий навігатор для вантажних машин Garmin Dezl 560LMT
15.04.2014

Новий навігатор для вантажних машин Garmin Dezl 560LMT

Новий навігатор для вантажних машин Garmin Dezl 560 LMT оснащений унікальною функцією ALG (активний вибір смуги руху), і безкоштовним оновленням карти Європи, інформації про трафік для Європи, Росії і найближчим часом для великих міст України.

Garmin Dezl 560LMT поставляється з попередньо встановленими детальними картами, Dezl 560LMT створює маршрути з чіткими голосовими інструкціями (динамік з підвищеною гучністю) при русі від повороту до повороту, враховуючи висоту, ширину, вагу, небезпеку перевезених вантажів та інші важливі особливості.

Тільки Dezl 560LMT має функцію ALG (Active Lane Guidance) - активний вибір смуги руху, щоб допомогти Вам при навігації. Функція Active Lane Guidance розділяє екран на дві частини, заздалегідь відображаючи потрібну смугу руху при повороті, перехресті або виїзді з траси на одній з них.


Навігатор поставляється з предзавантаженою картою України, що включає більше 6-ти мільйонів об'єктів POI і необхідну інформацію про основних магістралях і шосе. Введіть параметри своєї вантажівки (висота, маса, довжина і тип вантажу), і пристрій розрахує маршрути спеціально для вашої машини і вантажу. При завданні декількох пунктів призначення навігатор запропонує найбільш ефективний маршрут. Функція Trip Planner (планувальник маршрутів) дозволяє створювати маршрути з декількох точок, а також планувати і зберігати майбутні поїздки.

Рухайтеся в об'їзд транспортних заторів, використовуючи вбудований FM приймач трафіку і безкоштовне оновлення трафіку з необмеженим терміном дії. Приймайте попередження про затримки через транспортні пробки і ділянки ремонту доріг, які знаходяться попереду по маршруту. Потім просто торкніться екрана для перегляду детальної інформації про транспортну обстановку або для об'їзду проблемної області.

Даний GPS-навігатор містить точки інтересу (POI), які насправді важливі професійному водієві: зупинки вантажного транспорту, паркінги, вагові та заправні станції і багато що інше. При перегляді місць стоянок також буде показана інформація про послуги (наприклад, Wi-Fi, душ і ваги). В Dezl 560LMT використовується вдосконалена функція послуг на з'їздах з шосе, щоб ви могли дізнаватися про послуги уздовж вашого маршруту.

Введіть дані про витрачене паливо і Dezl 560LMT автоматично запише кількість пройдених кілометрів для звітів IFTA. Занесіть дані про кількість годин роботи та стан, щоб пристрій вів запис про тривалість роботи і видавав автоматичні попередження при можливих переробках.

Ще більше інформації для водія - навігатор Garmin Dezl 560LMT попередить вас про стан дороги та обмеження, включаючи повороти, висоту мосту, області сильного вітру, низькі гілки дерев, а також дороги, закриті для руху вантажного транспорту. Попередження про підвищення або зниження рельєфу приготують вас до перемикання передачі. Обмеження швидкості для вантажівок будуть показані на екрані в тому випадку, якщо вони відрізняються від зазначених загальних обмежень. Прилад автоматично перемикає час при зміні часових поясів і відображає час сходу/заходу сонця.

 

Навігатори Garmin Dezl, розроблені для індустрії вантажоперевезень, з особливостями, які роблять роботу водія простіше і безпечніше. Ви економите час, пальне і гроші, вибираючи відповідні маршрути.

Якщо перевезення - ваш бізнес, довіртеся навігації, яка доставляє так само добре як і Ви!

 

Ознайомитись з технічними характеристиками та купити автомобільний навігатор - Garmin Dezl 560LMT.