• Контакти
  • Карта сайту
  • На головну

// Новини / Nuvifone M20 Winter Edition

Nuvifone M20 Winter Edition
07.12.2009

Nuvifone M20 Winter Edition

Ексклюзивна серія комунікаторів Garmin-Asus для шанувальників гірськолижного спорту і зимового відпочинку.

Альянс Garmin-Asus представляє в Україні ексклюзивну серію комунікаторів nuvifone M20 Winter Edition з інтегрованою системою GPS - навігації Garmin, орієнтовану на шанувальників гірськолижного спорту і зимового відпочинку. Пристрої даної серії оснащені спеціальною версією карти України, розробленою компанією «Аероскан», на яку нанесено понад 120 тисяч точок інтересу (POI) від Mapia.ua. Карта містить найактуальнішу інформацію про вітчизняні гірськолижні курорти, місця прокату устаткування, готелі, бази відпочинку, ресторани, кафе, сауни та ін.

 

Нагадаємо, що nuvifone M20 - це потужний комунікатор під управлінням ОС Windows Mobile 6.5 Professional, створений для широкого кола користувачів , які хочуть мати стильний і функціональний апарат для вирішення ділових і персональних задач. Мобільний пристрій працює в мережах 3.5G (UMTS 900/2100) і 2G (GSM 900/1800/1900), підтримує бездротові стандарти Wi-Fi і Bluetooth® 2.0, а також оснащений повнофункціональним інтернет - браузером Opera, клієнтом Push E-mail, засобами для перегляду документів, сучасними мультимедійними інструментами та навігаційним ПЗ Garmin. Комунікатори nuvifone M20, що поставляються до України, оснащуються  детальними картами України.

Центральною ідеєю, довкола якої створювався nuvifone M20, стали технології визначення місця розташування (Location Based Services - LBS). Комунікатор надає найширші можливості по використанню послуг LBS серед всіх доступних пристроїв на базі ОС Windows Mobile. Навігаційні функції інтегровані з найчастіше використовуваними програмами, такими як календар, контакти, електронна пошта, інтернет - додатки та іншими програмами - це робить nuvifone незамінним в дорозі.