• Контакти
  • Карта сайту
  • На головну

// Новини / Акція!!! Garmin nuvi 205 за пониженою ціною!!!

Акція!!! Garmin nuvi 205 за пониженою ціною!!!
19.04.2010

Акція!!! Garmin nuvi 205 за пониженою ціною!!!

Придбайте навігатор Garmin nuvi 205 у Львові з ліцензійною картою України від компанії «Аероскан» за дуже низькою ціною.

Наближається час відпусток та подорожей, тому ми вирішили запропонувати Вам невеликий за розмірами навігатор, який має всі основні функції необхідні для навігації за дуже доступною ціною….

 

Цей прилад вирізняє не тільки мінімум витрат, але й мінімум складностей при його експлуатації. Завдяки зручному у використанні сенсорному екрану Ви зможете легко вибирати потрібні пункти призначення (вулиці, міста й т.д.), і прилад Nuvi 205 направить Вас по маршруті за допомогою візуальних і голосових інструкцій. Якщо Ви відхилитеся від запропонованого маршруту, NUVI автоматично визначить оптимальний шлях для повернення до маршруту.
 
Обтічний, дуже тонкий корпус легко міститься в кишені. Вбудований "Дорожній комплект" містить у собі додаток для перегляду зображень, конвертор валюти й одиниць виміру; світовий годинник; калькулятор і т.д.
 
Живиться прилад від вбудованої Li-on батареї - залежно від режиму експлуатації приладу батарея забезпечує 4 - 5 годин роботи. Також прилад збереже в пам'яті шлях по якому ви проїжджали, після цього можна буде відобразити цей шлях на екрані, або передати іншому користувачу через комп'ютер. (При умові перепрошитої версії).
 
Більш детальні характеристики та ціну можна переглянути ТУТ.

Акція триває з 19.04.2010. Поспішайте кількість акційних моделей обмежена!!!

 
tamoxifen kaufen schweiz