• Контакти
  • Карта сайту
  • На головну

// Новини / У продажі з’явилась модель Garmin Nuvi 3790T

У продажі з’явилась модель Garmin Nuvi 3790T
23.06.2010

У продажі з’явилась модель Garmin Nuvi 3790T

У продаж поступила довгоочікувана модель Garmin Nuvi 3790T, топова модель лінійки nuvi 37xx, придбати яку у Львові ви можете в нас.

Nuvi 3790T - топова модель лінійки nuvi 37xx. У цьому GPS - навігаторі втілені самі останні досягнення в області персональної навігації. Володіючи революційним дизайном 37xx серії, nuvi 3790T може вам запропонувати декілька унікальних функцій, якими не оснащені інші моделі з цієї серії.

 

 

 

   

Якщо дорожні умови змінилися, а на навігаційній карті це ще не відображено, ви можете внести дорогу до списку, який буде виключений із прокладеного маршруту. Немає необхідності і в ручному сортуванні маршруту, що складається з декількох точок призначення - автонавігатор сам вибере найбільш короткий шлях прямування між ними.

 

ТМС-приймач, що входить у комплект постачання, попередить про пробки на дорогах. Інструмент nüRoute ™ запам'ятає найбільш типові затори і буде виключати їх з маршруту в «години пік».

 

Тепер GPS - навігатором можна керувати без рук, голосом. Щоб уникнути помилкових спрацьовувань цієї функції, запроваджено механізм активації  голосового керування по заданій користувачем фразі. Це дозволить менше відволікатися від дороги в той момент, коли ви перебуваєте за кермом.

 

Підключивши до навігатора свій телефон через Bluetooth, з'явиться можливість здійснювати і приймати дзвінки, не відволікаючись від дороги - за допомогою голосових команд.

 

Крім вже знайомої функції «3D-будівлі», запровадженої вперше в nuvi 7x5, додана можливість відображення  місцевості, по якій ми проїжджаємо. «3D ландшафт» змальовує реалістичну перспективу рельєфу вздовж траси.

 

Інформативності під час руху додасть Lane Assist, вказуючи напрямок руху на складних дорожніх розв'язках.

 

Додані розширені онлайн-сервіси для персоналізації автонавігатора. Сервіс Garmin Connect ™ Photos дає можливість завантажити фото з координатною прив'язкою для використання можливостей фотонавігаціі. За допомогою Garmin Garage можна додати в навігатор додаткові голоси підказок і моделі машин, що відображаються при навігації.

 

Детальні характеристики, комплектація та ціна ТУТ