• Контакти
  • Карта сайту
  • На головну

// Новини / Відкриття двох нових фірмових магазинів

Відкриття двох нових фірмових магазинів
08.09.2010

Відкриття двох нових фірмових магазинів

Ми відкрили два нових магазина продукції Garmin за адресами: м. Львів, пр.Шевченка, 26 (маг. "Мобілочка"), та м. Івано-Франківськ, вул. Незалежності, 16 (маг. "Мобілочка")

Компанія «Наутіка» офіційний представник фірми Garmin у західній Україні рада повідомити Вас, про відкриття двох нових магазинів «GPS-Бутік у Мобілочці» у місті Львові, та «GPS-Бутік у Мобілочці» у місті Івано-Франківськ. Наш кваліфікований персонал завжди допоможе Вам при виборі навігації, ознайомить з новинками продукції Garmin, та надасть вичерпну консультацію з питань які Вас зацікавлять.

Тепер ми стали ще ближчі до Вас. У Львові це вже третій по рахунку «GPS-Бутік», і ми сподіваємося його місце розташування для Вас буде зручним.

 

Адреса
м. Львів, пр.Шевченка, 26 (маг. "Мобілочка")

 

«GPS-Бутік» у місті Івано-Франківськ, перший і поки що єдиний офіційний магазин у цій області. Наші завдання — надавати якісні послуги у сфері GPS-навігації, впроваджувати у життя найсучасніші технологічні інновації та модернізувати усі сфери діяльності клієнтів: від бізнесу і до дозвілля. Саме тому ми і вирішили відкрити магазин у Вашому місті.

 

Адреса:
м. Івано-Франківськ, вул. Незалежності, 16 (маг. "Мобілочка")