• Контакти
  • Карта сайту
  • На головну

// Новини / Растрова топографічна карта України Генштаб 1:100000

Растрова топографічна карта України Генштаб 1:100000
22.10.2010

Растрова топографічна карта України Генштаб 1:100000

Придбайте саму детальну і комфортну карту Генштаб Україна 1:100000 тепер і в спеціальному форматі для приладів Garmin

З виходом у світ нової прошивки для туристичних приладів Garmin (для серій Colorado,Oregon та Dakota), яка підтримує роботу з растровими картами з’явилась і потреба в самих картах. Багато статей та інструкцій в просторах інтернету на тему, як самому зробити таку карту, але кожен з представлених методів потребує певного професіоналізму в галузі розробки картографії, часу, навиків роботи як з ПК так і навігаційним приладом, не кажучи вже про недоліки всіх наведених методів та ризик потрапляння приладу в сервісний центр. 


  Саме тому ми вирішили створити вже готовий варіант Растрової Топографічної Карти України Генштаб СРСР з масштабом 1:100000 для приладів Garmin. Над картою працювали спеціалісти, які ретельно підібрали весь необхідний матеріал  та зробили безліч тестів на сумісність з приладами і точність прив’язки координат до листів з картографічними даними в реальних польових умовах. Також для полегшення вибору необхідного регіону та для правильнішого сприймання карти приладом її було об’єднано  в 144 листа замість 576 і позначено  назвами регіонів. На кожному листі міститься певний регіон України  – тому Ви з легкістю можете обрати необхідний сектор куди плануєте подорож, включити його, і насолоджуватися чіткою картинкою з безліччю необхідних для Вас туристичних даних.

 

 

Величезна кількість людей починаючи від звичайних туристів і закінчуючи мандрівниками, рибалками та мисливцями звикли використовувати свою паперову карту, яка вже перевірена часом, але постійно задавалися питанням: «А чи можливо перенести мою паперову карту в якийсь компактний прилад?». Ми дали відповідь на це питання. Тепер Вашу карту в спеціальному форматі для приладів Garmin можна придбати в нас за помірною ціною.

На Растровій топографічній карті «Укарїна Генштаб СРСР» з масштабом 1:100000  представлена вся необхідна інформація для туристів, рибаків та мисливців, а саме: основні дороги,шосе, ґрунтові дороги,туристичні тропи, данні висот, річки, потоки, струмки, озера та стратегічні об’єкти такі, як аеропорти, залізничні станції, автозаправки, полігони, місця відпочинку і т.д.

 

  З завантаженою в прилади Garmin картою «Україна Генштаб СРСР 1:100000» Ви можете бути впевненні, що ніколи не заблукаєте і на екранні Вашого приладу будуть тільки перевіренні роками данні, щодо місцевості.

Ознайомитись з ціною цього та інших картографічних продуктів Ви можете у розділі "КАТАЛОГ" 

 
proscar kopen ideal