• Контакти
  • Карта сайту
  • На головну

// Новини / Garmin випускає нову GPS систему стеження за собаками Astro 320

Garmin випускає нову GPS систему стеження за собаками Astro 320
16.06.2011

Garmin випускає нову GPS систему стеження за собаками Astro 320

Компанія Garmin, виробник оголосила с про випуск оновленого приймача Astro 320 для роботи з супутниковими собачими ошийниками.

Новий приймач був розроблений на базі попередньої моделі з урахуванням побажань користувачів - був розширений діапазон дії приймача, спрощений користувальницький інтерфейс і поліпшені картографічні можливості.

 

"Garmin завжди була передовою кампанією і першою почала поставляти на ринок пристрої супутникового стеження за собаками", говорить Ден Бартел (Dan Bartel), віце-президент компанії з світових продаж. "Після випуску оригінальної моделі Astro, ми отримали безліч відгуків і пропозицій, частину з яких ми  реалізували в новій моделі".

Завдяки покращеній антені, на 30% був збільшений максимальний радіус дії приймача - до 14 кілометрів на відкритій місцевості. Також як і його попередник, приймач Astro 320 може здійснювати локацію 10 собак одночасно. Приймач повністю сумісний з  лінійкою відповідних ошийників Garmin - DC 20, DC 30 і DC 40.

Додатково на приймач можна встановити поліпшені карти - топографічні карти в масштабах 100 000:1 або 24 000: 1 або супутникові фотографічні картки BirdsEye (вимагає щорічної підписки ). Astro 320 має 1,7 Гб вбудованої пам'яті і слот microSD карт, доступний для завантаження через нього нової картографічної інформації.