• Контакти
  • Карта сайту
  • На головну

// Новини / Новий туристичний навігатор GPSMAP 64 поповнить лінійку від Garmin

Новий туристичний навігатор GPSMAP 64 поповнить лінійку від Garmin
07.04.2014

Новий туристичний навігатор GPSMAP 64 поповнить лінійку від Garmin

Компанія Garmin, провідний світовий виробник навігаційних рішень, представляє GPSMAP 64 - нову серію портативних навігаторів з підтримкою GPS і GLONASS, яка поповнить лінійку пристроїв підвищеної надійності, популярну серед мисливців, туристів і шукачів скарбів. Навігатор містить встановлені мітки для геокешинга і підтримує можливість з'єднання зі смартфонами, а також сумісний з такими мобільними додатками як LiveTrack і Smart Notification.

«Розробляючи новий GPSMAP 64, ми враховували популярні особливості попередніх моделей серії, щоб наш першокласний продукт став ще краще», - говорить Ден Бартел (Dan Bartel), віце-президент Garmin з світових продаж. «Серія GPSMAP 64 ідеально підходить як для тих, хто вперше купує мобільний навігатор, так і для тих, хто багато років користується продукцією Garmin. Він поєднує в собі перевірені технології Garmin та зручність пристрою, яке люди знають і люблять».


Навігатори GPSMAP 64 можуть похвалитися сонцезахистним трансфлективним дисплеєм з діагоналлю 2,6 дюйма і високочутливим GPS/GLONASS - приймачем з чотирьохспіральною антеною, що забезпечує пристрою чудову якість зв'язку. Використання супутників GLONASS, на додаток до супутників GPS, зменшує час «наведення» навігатора в середньому на 20%. Таким чином, ви зможете швидко визначити своє місцезнаходження навіть в закритому просторі або глибокому каньйоні.


Серія GPSMAP 64 представлена трьома водозащищенными (IPX7) моделями, розробленими для різних видів діяльності. Стандартний GPSMAP 64 містить базову рельєфну карту світу, а також дозволяє використовувати карти з масштабом 1:24 000 і підтримує функцію BirdsEye, яка дає можливість накладати супутникові знімки на навігаційну карту.

 

Модель GPSMAP 64s оснащена вбудованим трьохсним електронним компасом і барометричним висотоміром. Крім того, GPSMAP 64s має можливості для бездротового обміну даними з зовнішніми пристроями Garmin і зв'язку з мобільними додатками. Навігатор підтримує технологію Smart Notification, яка дозволяє отримувати електронну пошту, текстові повідомлення і попередження прямо на пристрій (потрібне підключення до iPhone 4S або більш нової моделі смартфона). Функція дозволяє безпечно використовувати смартфон, не піддаючи його впливу навколишнього середовища.

GPSMAP 64st, на додаток до описаних вище ключових особливостей, включає передвстановлені топографічні карти з масштабом 1:100 000. На цих картах Ви зможете відшукати пам'ятки по назві або віддаленості від свого місця розташування, а також отримати додаткову інформацію про обриси місцевості, висоти і координатах.

 

Навігатор підвищеної надійності серії GPSMAP 64 - це ідеальний супутник для шукачів пригод. Пристрої сумісні з BaseCamp - безкоштовним настільним додатком для ПК, яке дозволяє планувати подорожі, встановлювати шляхові точки і прокладати маршрути. Крім того, моделі 64s і 64st підтримують передачу даних з мобільного додатку BaseCamp, а інший мобільний додаток, Garmin Connect, що дозволяє використовувати функцію LiveTrack, яка дасть можливість Вашим друзям і родичам стежити за вашим пересуванням в реальному часі. Так Ваші близькі будуть менше турбуватися, коли Ви подорожуєте в самоті.


Моделі 64
s і 64st також можуть підключатися до зовнішніх пристроїв за допомогою стандарту ANT+, наприклад, спортсмени можуть використовувати tempe - портативний датчик температури і серцевого ритму. Завдяки ANT+, моделі 64s і 64st також можна використовувати і в якості пультів дистанційного керування для екшн-камер VIRB і VIRB Elite.


Серія GPSMAP 64 зробить геокешинг простіше, ніж коли-небудь. В пам'яті кожного пристрою завантажені місця розташування 250 000 схованок, заявлених на сайті Geocaching.com. Пристрої зберігають ключову інформацію про знаходження безлічі хитромудро захованих скарбів, включаючи їх координати, рейтинг ландшафту і його складність, підказки та описи. Тому Вам більше не доведеться вручну вводити координати або роздруковувати інформацію про схованки на паперових носіях. Відмовившись від використання паперу, Ви внесете свій внесок у справу захисту навколишнього середовища і підвищите власну ефективність. Ну а якщо для заняття геокешингом Вам вже недостатньо встановлених координат, можна зареєструвати Ваш пристрій і оформити пробну преміум-підписку на сайті Geocaching.com і тоді Ви зможете завантажити додаткові точки для геокешинга звідти. GPSMAP 64 може зберігати мільйони подібних записів, тому Вам більше не доведеться вибирати, які з них зберегти, а які вилучити.

 

Всі навігатори серії GPSMAP 64 оснащені унікальною подвійною системою живлення, яка працює від двох батарей AA, так і від нікель-метал-гидридного акумулятора (NiMH), - його можна придбати окремо. Крім того, для зберігання карт та інших даних кожен пристрій має вбудовану пам'ять (4 ГБ в моделях 64 і 64s, 8 ГБ моделі 64st), а також підтримує карти пам'яті формату Micro SD.


Серія GPSMAP 64 - це новітнє рішення, розроблене Garmin для розширення сегмента пристроїв, призначених для спорту та активного відпочинку. Воно включає в себе технології та інновації, які націлені на підвищення споживчих якостей подібних пристроїв. Чим би Ви не займалися: туризмом, мисливством, геокешингом, грою в гольф або навчанням собаки, пристрої Garmin напевно стануть для вас незамінними інструментами.