• Контакти
  • Карта сайту
  • На головну

// Новини / Новий спортивний GPS-годинник Garmin Forerunner 15

Новий спортивний GPS-годинник Garmin Forerunner 15
07.05.2014

Новий спортивний GPS-годинник Garmin Forerunner 15

Компанія Garmin оголосила про випуск нової моделі GPS-годинника для спортсменів - Forerunner 15, які обзавелися підтримкою функцій фітнес-трекера.

Garmin Forerunner 15

Garmin Forerunner 15 веде підрахунок пройденої дистанції, темпу руху, кількості кроків і спалених калорій. Після години бездіяльності пристрій нагадає про необхідність перерватися на невелику розминку, а під час тренування - повідомить про досягнення особистого рекорду. За допомогою вбудованого GPS-приймача годинник записує маршрут. Після завантаження даних на сайт Garmin Connect користувачі можуть переглядати трек на карті, також тут доступна детальніша інформація про фізичну активності та поліпшення щодо минулого тижня, місяця або року. Новинка сумісна з фірмовим датчиком серцевого пульсу і крокоміром FootPod (кріпиться на взуття) для збору статистики під час занять на біговій доріжці і при кардионагрузках в тренажерному залі. 

 

Garmin Forerunner 15, версія Large

Заявлений час автономної роботи годин - до 5 тижнів у режимі моніторингу активності користувача і до 8 годин в режимі тренування з включеним GPS-приймачем. Garmin Forerunner 15 витримує занурення у воду на глибину до 50 метрів. Додамо, що в продаж надійдуть відразу дві версії додатка: Small з невеликим екраном (2,1х2,0 см) і Large, де роздільність монохромного РК-дисплея становить 55x32 пікселів, а його розмір збільшено до 2,5x2,4 см

Garmin Forerunner 15 з'являться на полицях магазинів до кінця травня 2014 року.