• Контакти
  • Карта сайту
  • На головну

// Новини / Garmin ecoRoute - безкоштовна програма

Garmin ecoRoute - безкоштовна програма
06.02.2009

Garmin ecoRoute - безкоштовна програма

Garmin, світовий лідер у сфері супутникової навігації представляє ecoRoute - безкоштовне застосування, якого допомагає водіям економити гроші і паливо, що у свою чергу дозволяє берегти навколишнє середовище

 Garmin, світовий лідер у сфері супутникової навігації представляє ecoroutetm - безкоштовне застосування, яке допомагає водіям економити гроші і паливо, що у свою чергу дозволяє берегти навколишнє середовище.

  Завантажуване програмне забезпечення дозволить додати нові функції в навігаторів Garmin, які дозволять отримувати докладні звіти по витраті палива і пробігу транспортного засобу, викидам вихлопних газів. Крім того, з'явиться можливості прокладки маршрутів з урахуванням вартості палива, що витрачається, а також отримання порад по оптимізації водіння в екологічному аспекті.

  По словах Клайва Тейлора, Директори по маркетингу, на даний момент найсерйозніші проблеми з яким стикаються європейці це проблема економії і проблема захисту навколишнього середовища.

  Використання додатку ecoroute на вашому Garmin nuvi допоможе досягти більш інтелектуального і економного стилю водіння. Як світовий лідер у галузі супутникової навігації Garmin не упускає можливість стати лідером і в топліво-сберегающей навігації.

  З ecoroute вартість палива для поїздки прораховується ще до того як заведений двигун. Це дасть можливість водієві оцінити вартість поїздки на особистому автомобілі і допоможе ухвалити рішення про доцільність скористатися альтернативним транспортом.

  Також функція "Driving Challenge" дозволяє в режимі реального часу стежити за економічністю стилю водіння. По закінченню поїздки надається загальний звіт по витраті палива, раді з оптимізації витрати і витрат грошових коштів на паливо, зниженню зносу покришок.

  На додаток до опцій прокладки маршруту "мінімальний час" і "найкоротша відстань", додаток ecoroute дозволить користувачам навігаторів nuvi використовувати опцію "менше палива" для прорахунку оптимального маршруту для економії палива і грошей. Через систему звітів по витраті і пробігу, а також радим з економії палива водії зможуть приділити увагу економії навіть коли вони не за кермом.

  Також система звітів дозволяє виводити статистику по кожній поїздці у вигляді великоформатної таблиці. Також корисною виявиться можливість набудувати навігатора під конкретний транспортний засіб за допомогою функції “профіль ТС” в інструментах меню. Також водій може задати кількість заощадженого палива і його поточну ціну для підрахунку заощаджених засобів.

  Ви можете перевірити сумісність вашого nuvi з доповненням ecoroute на www.garmin.co.uk/ecoroute. Це застосування на даний момент оптимізується для використання в Європі і буде доступне для завантаження в лютому 2009года.

  Додаток ecoroute це новітній продукт компанії Garmin, яка вже 20 років займає провідні позиції на ринку супутникової навігації і є добре відомим брендом в багатьох галузях, зокрема авіаційній і автомобільній навігації.
 
seroquel kaufen ohne rezept