• Контакти
  • Карта сайту
  • На головну

Garmin Virb Elite

Камера Garmin Virb Elite чудово підійде для любителів активного відпочинку і спеціально розроблена для зйомки в екстремальних умовах.

Екшн-камера VIRB Elite записує відео TrueHD 1080p, завдяки якому Ви зможете знову пережити кожну хвилину Ваших пригод, насолоджуючись повноцінним і висококонтрастним зображенням. Налаштуйте роздільчу здатність і частоту кадрів для отримання чіткої сповільненої зйомки до 120 кадрів в секунду. Найвища якість відео (до обробки) досягається за рахунок об'єктива WideVu та 16-мегапіксельного датчика CMOS. Ви можете вибрати один з декількох режимів HD відео: 1080p 30fps, 960p 48fps, 720p 30/60fps, 848x480 120fps.


Тепер Вам не потрібно натискати кнопку з надією, що знімок вдасться. Просто налаштовуйте, попередньо переглядайте та відтворюйте відео на вбудованому кольоровому дисплеї chroma. Дисплей з діагоналлю 1.4" камери VIRB також дозволяє працювати з налаштуваннями меню. Ви можете попередньо перевірити знімок, вибрати режим сповільненої зйомки або переключитися між відео і фото. Меню завжди на екрані, а екран завжди включений і при цьому споживає мінімальний заряд батареї.


В камері VIRB Elite використовується літій-іонна акумуляторна батарея 2000 mAh, що забезпечує роботу пристрою до 3 годин у режимі запису 1080p. Це означає, що Ви втомитеся швидше, ніж розрядиться акумулятор. Для зарядки батареї просто підключіть пристрій до комп'ютера або до розетки. Якщо Ви збираєтеся знімати цілий день, візьміть з собою запасний акумулятор (в комплект не входить).


Камера
VIRB Elite оснащена високочутливим GPS-приймачем для запису даних і можливості використання спеціальних «розумних» профілів запису на основі GPS (наприклад, лижного режиму, в якому запис автоматично включається, коли Ви спускаєтеся по схилу, і вимикається, поки Ви піднімаєтеся на підйомнику).

Крім того, пристрій оснащений Wi-Fi для бездротового зв'язку зі смартфоном або комп'ютером. Таким чином, Ви можете дистанційно переглядати зображення перед зйомкою, курувати відтворенням, змінювати налаштування камери, а також вмикати і вимикати запис і робити знімки, навіть коли камера знаходиться в стані зйомки.


В камері VIRB Elite використовується бездротовий зв'язок ANT+™, і Ви можете використовувати сумісні прилади Garmin, наприклад, Fenix, Oregon і Edge для дистанційного керування. Крім того, планується випуск дистанційного пульта з тією ж технологією ANT+, щоб Ви могли зупиняти і включати запис, не відриваючи рук від велосипедного керма або не знімаючи камеру з кріплення. Крім того, завдяки ANT+ Ви можете використовувати зовнішні датчики. Встановіть зв'язок камери VIRB Elite з tempe (бездротовий датчик температури), велосипедним датчиком швидкості/ частоти обертання педалей або преміум датчиком серцевого ритму, щоб відеороліки включали відповідну інформацію. Також камера VIRB Elite має вбудований акселерометр і альтиметр для збереження даних і використання користувацьких профілів зйомки.


Екшн-камера Garmin VIRB зручна в роботі завдяки великому зсувному перемикачу запису, розташованого на бічній поверхні пристрою. Клацання при перемиканні дозволить Вам безпомилково визначити, чи почався запис, навіть якщо Ви працюєте з приладом в рукавичках. Беріть з собою міцну і компактну камеру VIRB, чим би Ви не займалися.


При включеній функції цифрової стабілізації камера VIRB стає трошки стабільніше при різких поштовхах під час їзди по нерівній дорозі, що дає більш плавний відеозапис. Крім того, в камері передбачена функція коригування спотворення об'єктиву (LDC), яка дозволяє підвищити якість відео навіть без обробки.


VIRB Elite є також функціональною цифровою 16-мегапіксельною фотокамерою, що дозволяє отримати чіткі і якісні знімки. Ви можете знімати поодинокі кадри з роздільною здатністю 16, 12 або 8 мегапікселів (натискаючи на кнопку на камері або через пульт дистанційного керування), вибрати серійну зйомку або інтервальну зйомку з заданими проміжками часу. Для обробки знімків використовується 12-мегапіксельний процесор CMOS, що забезпечує високу якість зображень.


Не завершуйте зйомку відео, якщо вам захотілося зробити фотознімок. Екшн-камера дозволяє вам зберігати фотографії одночасно із записом відео - просто натисніть кнопку на дистанційному пристрої Garmin або на камері.


VIRB Edit - це безкоштовне настільне програмне забезпечення, яке ви можете встановити на комп'ютері для інтуїтивного і функціонального редагування знятого відеоматеріалу. При цьому Ви можете скористатися перевагами сумісності різних пристроїв Garmin. Наприклад, програма VIRB Edit може автоматично поєднати відео з даними, отриманими від велосипедного навігатора Edge, щоб додати швидкості і частоти обертання педалей до відеозапису вашої велосипедної поїздки чи для додавання частоти пульсу до запису стрибка з парашутом. Після завершення редагування Ви можете завантажити відео на Ваш улюблений сайт, щоб всі Ваші друзі могли його подивитися.


Для фіксації камери в потрібному положенні пропонується великий асортимент різноманітних кріплень: для установки на плоскій або вигнутій поверхні, на приладовій панелі, на велосипедному кермі, шоломі, плечі. Також пропонується багатофункціональні кріплення на ремені. Кріплення оснащені з'єднувальними замками, які забезпечують надійну фіксацію навіть в умовах вібрації.

  • Комплектація

    • Екшн-камера Garmin Virb Elite 16 Мп
    • Літій-іоновий аккумулятор 2000 мАг
    • Кредл (основа кріплення)
    • Коротке з'єднання
    • З'єднання під прямимкутом
    • Адаптер для кріплень
    • Кріплення для плоскої поверхні
    • Кріплення для вигнутої поверхні
    • Зйомна фланцева основа
    • USB кабель
    • Муфта
    • Закрутки (3)
    • Інструкція
  • Технічні специфікації

    Розміри приладу:

      32x 53 x 111 мм.

    Розмір екрану:

      діагональ 1.4" (3.6 см.)

    Роздільна здатність:

    205 x 148 пікселів

    Вага:

    177 г.

    Батарея:

    тип Літій-іонова 2000 mAh

    Час роботи батареї:

    до 3 год.

    Роздільна здатність відео

    1920x1080, 1280x960, 1280x720, 848x480

    Кут огляду

    170/127/90 градусів

    Камера

    16, 12 ,8 мегапікселів

    Запис звуку

    Так
    Датчик руху
    Так

    Підсвітка

    Ні

    Карта пам'яті

    microSD до 64 Гб

    Роз'єми

    USB, micro HDMI
    Модуль GPS
    Так

    Бездротове підключення

    Wi-Fi, ANT+


     
       
       


      


     


     


     


      
       


     


     


     


     


     
       
       
       
       
       
       
  • Карти для завантаження

  • Публікації та відео


  • Інструкція

Ціна:390 $

*ціна без урахування вартості карт. Детальніше